Ett arv av elegans och underhållning

Wandas har sedan starten för över 30 år sedan varit en fyr av sofistikering och lockelse på stadens långa gator. Vår historia är en historia av utveckling och tillväxt och började ödmjukt som Videolook, en älskad videoklubb. Med tiden förändrades vi och fick en större vision och etablerade oss som stadens mest fängslande och oemotståndliga herrklubb.

Vårt erbjudande

VIP

Besök vår VIP! Den spontana VIP-upplevelsen är definitivt ett måste för dig själv. När du hittar en tjej som du verkligen klickar med och inte vill att tiden ska ta slut.

Våra många VIP-rum finns i olika storlekar för mysigare tillställningar eller andra firanden. Har du något speciellt att fira, eller vill du bara unna dig något utöver det vanliga efter en hård vecka på jobbet?

För mer information om VIP-bokning, vänligen kontakta oss

ÖPPETTIDER

Dessutom erbjuder vi de bästa öppettiderna i Göteborg, här kan du förfesta, efterfesta eller gärna stanna hela kvällen och fram till frukost om du vill. Här ska alla känna sig välkomna, och om du och dina vänner också är lika trevliga och glada som vi är så kommer vi att ha kul tillsammans!

Söndag-torsdag 20:00-05:00

Fredag-lördag 20:00-06:00

SWINGEN

Vi har en diskret svart dörr till vår Swing. Före ingången till Wandas Club

Galleri

Tjejerna

Vi vet att alla har olika smak, därför har vi alltid många tjejer i klubben för att hålla en bra variation av skönheter. Våra många härliga stamgäster bekräftar också att Wandas är ett ställe man vill komma tillbaka till om och om igen, man kan helt enkelt inte få nog av oss. Så vem vet, du kanske blir vår nya stamkund

wandas.gbg

på sociala medier